User Settings

 • Background
 • Fade speed
 • Music
 • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Mt 7, 7-12

Isten igéje

Kérjetek és kaptok, keressetek és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak nektek! Mert aki kér, az kap, aki keres, az talál, s aki zörget, annak ajtót nyitnak. Melyiketek ad fiának követ, amikor az kenyeret kér tőle? Vagy ha halat kér, ki ad neki kígyót? Ha tehát ti, bár gonoszak vagytok, tudtok jót adni gyermekeiteknek, akkor mennyivel inkább ad jót mennyei Atyátok azoknak, akik kérik.
Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is tegyétek velük! Ez a törvény és a próféták.

Mt 7, 7-12
 • Gondolatok a mai olvasmányhoz

  Active
  Default
  • Az ima sosem hiábavaló. Ajándékot kapunk Istentől, ha nem is mindig azt, amit kérünk. Az ima megnyitja szívünket Isten adományai előtt. Adjak hálát az imám végén a minden Jóság Istenének az együtt töltött időért. Az imaidő mindig hatékony, mert növeli bennünk a szeretet képességét.
 • Gondolatok a mai olvasmányhoz

  Active
  Default
  • Igaz, amit az olvasmány állít? Gyakran tapasztaljuk úgy, hogy imáink nem nyernek meghallgatást, nem kapunk választ. De a jó dolgok Isten időzítése szerint történnek. Van egy barátom, akinek a fia gyermekkorától nagyon zaklatott volt. Belső düh munkált benne, ami destruktív viselkedésben nyilvánult meg. Gyarkan hordta magán a harag jelét. Nem volt meglepő, hogy egyik krízisből a másikba sodródott. Rendszeresen elveszítette munkáját, partnereit. Mostanában némi változás látható. Negyvenes éveiben megfontoltabb lett, és megváltozott a stílusa. Szelídebb, és bár most is munkanélküli, tavaly karácsonykor összekapart egy kis pénzt, és megfontoltan, de ajándékot vett azoknak az embereknek, akik fontosak az életében. Édesanyjával beszélgetni kezdett úgy, ahogy korábban nem volt lehetséges. Harmincöt év imája nyert meghallgatást.

Megszentelt tér - további oldalak

Imaapostolság

Tükröző

Kapcsolat

az Ír Jezsuiták által fenntartott imádságos honlap