User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

A Megszentelt tér támogatása

Unpublished

Kérjük, hogy támogass minket, hogy minél szélesebb kört érjünk el. Több módja is van annak, ahogy segíthetsz:

Pénzbeli támogatás

Az oldal növekedésével a fenntartás és fejlesztés költségei is megnövekedtek. Az írországi iroda három munkatársat foglalkoztat teljes munkaidőben, és több tanácsadót részmunkaidőben, ezenfelül világszerte támogat fordító csapatokat. Eddig az írországi jezsuita közösség alapítvánnyal támogatott minket, de tovább nem tudják vállalni a segítést. Ezért mostantól kezdve a honlap látogatóitól kell kérnünk anyagi támogatást, természetesen lehetőségeik szerint.

A támogatás lehet rendszeres vagy eseti pénzadomány. Lehet fizethetni PayPal-lal, biztonságos bankkártyás fizetéssel, csekkel vagy banki átutalással.

Add tovább a szót!

Az emberi szó még mindig a leghatékonyabb terjesztési eszköz, nagy súlya van, ha valamit a barátunk ajánl. A modern technika is segít ebben.

Kövess minket a Facebook-on vagy Twitter-en

Tegyél ki az oldalunkra mutató linket a honlapodra, blogodra, a helyi gyülekezet hírlevelébe/blogjára/hirdető táblájára. Vedd fel velünk a kapcsolatot a Kapcsolat menüponton keresztül.

Visszajelzés

Örömmel vesszük visszajelzésedet az oldalról, fejlesztési javaslataidat, megjegyzéseidet az átélt élményekről. Visszajelzéseid segítenek a fejlesztésben, hogy a Megszentelt tér használata valódi élménnyé váljék. Megjegyzéseidet, javaslataidat a Kapcsolatok menüponton keresztül juttathatod el hozzánk.

Az oldallal kapcsolatos fejlesztésekről, hírekről, eseményekről a Hírlevelünkre feliratkozottak közösségének tagjaként értesülhetsz. Örülünk, ha regisztrálsz (egyelőre csak angolul olvasható) hírlevelünkre.

Megszentelt tér - további oldalak

Imaapostolság

Tükröző

Kapcsolat

az Ír Jezsuiták által fenntartott imádságos honlap