User Settings

  • Background
  • Fade speed
  • Music
  • Text size
Choose a backgound theme.
Choose the speed the daily prayer fades between stages.
Choose music to play during the daily prayer.
Choose the size of the text for your daily prayer.

Imádkozzunk a Pápával

Január 2017
Napi felajánlás: 

Irgalmas Atyánk, hallgasd meg reggeli imánkat. Add kegyelmedet, hogy gondolataimat a szent dolgokra irányítsam, és örökké szereteted fényében éljek, szolgálva másokat, és segítve őket, hogy meglássák Isten szépségét. Ezt a napot a pápa ehavi szándékáért ajánlom fel neked.

 

This month's intention:
Az evangelizálásért végzett imaszándék: 

Hogy minden keresztény hűséges maradjon az Úr tanításához, imádsággal és testvéri szeretettel törekedjen újraépíteni az egyházi közösséget, és járuljon hozzá, hogy az meg tudjon felelni az emberiség előtt álló kihívásoknak.

Keresztény egység

Jézus így imádkozott követőiért: „Szent Atyám, tartsd meg őket a nevedben, akiket nekem adtál, hogy egyek legyenek, mint mi” (Jn 17,11). Amikor a keresztény egységért imádkozunk, tudhatjuk, hogy olyasmit kérünk, amire Jézus is vágyott.

Az egységért imádkozva gondolkozzunk el benső indíttatásainkon. Csak néhány kérdés: Amikor az Egyházra gondolunk, csak a Római Katolikus Egyházat értjük rajta, vagy a Világegyházat, melybe mindenki beletartozik, aki Úrnak vallja Jézust. Amikor Írországban az egyház megújulásáról beszélünk, csak a Római Katolikus Egyházra gondolunk, vagy a szigeten élő minden keresztény közösségre? Befogadó vagy kirekesztő a hozzáállásunk?

- Fr Brian O’Leary SJ, Living Prayer - részlet

 

Megszentelt tér - további oldalak

Imaapostolság

Kapcsolat

az Ír Jezsuiták által fenntartott imádságos honlap